Skip to main content

Janssen Venlo

Osteopaat in Venlo

Veel meer mensen in ons land zoeken naar alternatieve geneeswijzen, het blijkt dat deze namelijk bepaalde klachten kunnen verhelpen door juist een andere vorm van geneeswijzen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor osteopathie, wij van Janssen uit Venlo doen ons uiterste best om uw klachten te verhelpen. Sommige mensen hebben last van een gespannen lichaam, als gevolg krijgen ze last van allerlei vervelende symptomen. Voordat we het over de praktijk gaan hebben moeten we kijken naar wat osteopathie is en waarom u zou moeten kiezen voor deze vorm van behandeling.

Janssen osteopaat uit Venlo?

Osteopathie is eigenlijk een alternatieve geneeswijze. Wij vinden, en dat met menig anderen, dat het lichaam vrij moet kunnen zijn. Als dit niet kan, als de belangrijke spieren allemaal bekneld staan en als uw weefsel niet bepaald soepel beweegt is de kans aanwezig dat u last krijgt of ziek wordt. Tijdens de osteopathie gaat de osteopaat voelen aan het lichaam op zoek naar deze bepaalde punten onder druk. Vervolgens worden deze punten ontdaan van alle stress en beknelling. Het voordeel hiervan is dat uw lichaam vele malen meer relaxt zal zijn. De energie kan vrij door bewegen, dit is een noodzaak als u gezond wilt zijn. Uw lichaam kan nu eenmaal niet goed de dag door komen als alles vast zit, wij willen u hiermee helpen. Veel mensen zijn van mening dat osteopathie een ideale oplossing is als de andere geneeswijzen het probleem niet verhelpen Waarom geeft u het geen poging? U kunt het immers altijd een keer uittesten, misschien werkt het wel ontzettend goed voor u.

Veelzijdige praktijk – Janssen in Venlo

Het grote voordeel aan onze praktijk is dat u veel keuze heeft in de behandelingen. Zo is het ook mogelijk om voor kinderen langs te komen om te laten behandelen, volwassenen zijn nu eenmaal niet de enige met bepaalde knelpunten. U kunt ook altijd een afspraak maken om kennis te maken. Dan kunnen we samen even bespreken om te bekijken wat osteopathie voor u zou kunnen doen. Heeft u dus nog klachten die niet te behandelen zijn bij de dokter? Kies dan eens voor osteopathie, wellicht is het een oplossing!